середу, 18 квітня 2012 р.

CISPA

Американський конгрес перебуває у процесі прийняття CISPA-и. Це чергова фільчина грамота, яка дозволяє уряду Сполучених Штатів Корпоративної Америки одержувати будь-яку приватну інформацію про користувачів інтернету. Для цього уряду не потрібно ані рішення суду, ані навіть якихось слідчих дій. А самі користувачі навіть не будуть повідомлятися про те, що їхні особисті дані комусь передаються.
Одним словом великий брат не дрімає.
Що цікаво, багато корпорацій палко підтримують CISPA-у. Тобто, їм начхати на приватні дані їхніх користувачів. Подумайти, чи варто, щоб ваші особисті дані перебували у властості цих негідників.
Перелік прихільників CISPA-и є на сайті конгресу. Там є такі відомі нам корпорації як:
  • Facebook
  • Microsoft
  • IBM
  • Intel
  • Oracle
  • Symantec
  • Boeing
Повний перелік прихильників включає також корпорації, які прямо не підтримали CISPA-у, але корпоративні об’єданання, членами яких вони є, підтримали. Серед непрямих прихильників є також і Google.

вівторок, 17 квітня 2012 р.

Досвід Індії по вакцинації від поліомієліту

На infowars.com є дві цікаві статті про боротьбу з поліомієлітом у Індії (перша і друга).

Так от, там наводиться кілька цікавих фактів про поліомієліт і вакцинацію від нього:
  1. Організм здорової людини зазвичай легко дає собі раду з поліовірусами. Настільки легко, що у людини немає жодних симптомів у цей період.
  2. В середньому шанс вірусу добратися до центральної нервової системи - 3%.
  3. Шанси вірусу викликати параліч - 1-5‰ (1-5 із 1000).
  4. Вірус поліомієліту належить до ентеровірусів (це ті, що живуть у кишечнику). Інші ентеровіруси теж можуть викликати параліч. Вакцини від таких вірусів нема.
  5. Зазвичай поліовірус передається фекально-оральним шляхом. Тому банальні засоби гігієни (мити руки перед вживанням їжі) - надзвичайно ефетривний засіб профілактики від цього захворювання.
  6. Масову імунізацію проти поліомієліту у Індії спонсорував Біл Гейтс. Це той самий Гейтс, який продає Windows-и. І той самий Гейтс, який планує зменшити кількість населення планети на 10-15% за допомогою вакцинації.
  7. Грант Гейтса був на суму 2 000 000 $.
  8. Наразі видатки Індії на імунізацію проти поліомієліту становлять 2 500 000 000$. Від себе додам, що цікаво знати, скільки з цієї суми дісталося Big Pharma-і?
  9. Одним з побічних ефектів активної (є ще неатривна або інактивована) вакцини є... поліомієліт і параліч.
  10. Приблизно 75% випадків паралічу від поліомієліту у Індії стаються внаслідок, решта - від "дикого" вірусу поліомієліту.
  11. Сполучені Штати відмовились від використання активної вакцини.
  12. Одночасно з імунізацією від поліомієліту у Індії стрімко зросла кількість паралічів від інших ентеровірусів (так звані NPAFP). Тепер реєструється 47 500 таких випідків на рік.
  13. Шанси вмерти при захворюванні на NPAFP вдвічі більші, ніж від "дикого" вірусу поліомієліту.
А тепер невеличкий квест: спробуйте знайти хоч деякі з цих фактів на про-вакцинаційних промо-плакатах, якими обліплені наші поліклініки ;)