пʼятницю, 5 червня 2009 р.

Львів заслуговує на бункер

Вже всі львів'яни в курсі про плани збудувати у центрі нашого міста чергового монстра. Відповідно небайдужі з них намагалися щось зробити щоб цьому запобігти. Ідея була дуже оригінальна, але... небайдужих виявилося дуже мало.
Як на мене маємо кілька цікавих (і невтішних) фактів.
1) Міська влада вчергове довела свою продажність і байдужість до долі міста (і до долі львів'янам). Невже хтось вірить, що влада просто так (задарма) дозволила таке паскудство? Яке до того ж може викинути місто з переліку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО...
2) Пересічні львів'яни продемонстрували, що їм байдуже до свого міста. До міста, де будуть жити їхні діти. До того ж наявність такої потворної будувлі може негативно вплинути на потік туристів до Львова, що так чи інакше впливає на робочі місця та гаманці львів'ян. Але хто би то ві Львові думав про два кроки наперед?
3) Підприємці, бізнес яких орієнтується на туристів, показали свою підприємницьку бездарність. Здається, хто хто, а люди, які живуть з туризму мали би дбати про неперервність потоку туристів. Але то так тільки здається...
4) Мешканців сусідніх з новобудовою будинків та власників кафешок розташованих поруч теж не лякає перспектива такого сусідства. І це дивує найбільше. Адже потвору зведуть на місці дитячого майданчика (я так розумію, мешканці навколишніх будинків дозвіллям своїх дітей не цікавляться). Ну і відвідувачів в рестораціях з виглядом на це бетонне чудо теж не побільшає.
Схоже на те, що наше місто таки заслуговує на цей бункер...

4 коментарі:

Ivan Verhun сказав...
Адміністратор блогу видалив цей коментар.
Ivan Verhun сказав...
Адміністратор блогу видалив цей коментар.
Ivan Verhun сказав...

Нажаль я вперше прочитав про цей проект саме тут... Очевидно, пасивність львів"ян пов"язана саме з браком поінформованості... В цюпу всіх причетних!

Andriy сказав...

2 Невідомий:
По-перше, міська влада старанно приховує аналогічні проекти. Відповідно жодного негативу про них у підконтрольним їй медіа ви не знайдете.
По-друге, на громадські ж слухання львів'яни не надто охоче ходять, відповідно основна публіка там - це влада і працівники підконтрольних їй комунальних підприємств.
По-третє, остання акція анонсувалася принаймні на двох ресурсах: Львівській спільноті на ЖЖ та ЗІКу. А прийшла тільки купка людей...

P.S. Я видалив два дублікати першого коментаря :)