пʼятницю, 12 червня 2009 р.

Депутатики "шалять"

Наша верховна рада - це збіговисько зажраних егоїстичних ідіотів. Тепер цей орган не заслуговує навіть на те, щоб його писали з великої літери. Не кажучи вже про шалені кошти, які йдуть на його утримання.
До чого це я? А до того, що останнім часом депутатикам дах їде капітально.
По-перше, депутатики вирішили збільшити під час кризи фінансування... собі ріднесеньким! На зовсім скромну суму - майже 90 млн. грн. Тепер на утримання цієї банди дармоїдів ми платитимемо майже 840 млн. грн. Це приблизно по 20 гривень з особи (включно з пенсіонерами і немовлятами). Очевидно депутатики вважають, що світова економічна криза уже подолана в окремо взятій країні (в Україні!) раз витрачають цінні кошти на такий непотріб, як вони самі.
По-друге, депутатики тепер оголосили зберігання порнографії кримінальним злочином. Зроблено це було під виглядом боротьби з дитячою порногрифією. Може ці ледарі вирішили, що в Україні немає дорослих людей? :) До того ж борці за моральне здоров'я нації самі не зовсім морально здорові, адже серед них є колишні зеки та інші особи, які мали проблеми з законом. Цікаво також те, що у пояснювальній записці міністр юстиції Микола Оніщук лицемірно стверджує, що даний проект закону не потребує громадського обговорення. Ось так депутатики вирішили заборонити громадянам збурігати порнографію, а думка самих громадян з цього приводу їх не цікавить. До порнографії можна ставитись по різному, але даний закон - це відверте втручання в особисте життя людей. Автор законопроекту - Юлія Томошенко.
По-третє, маразм депутатиків виливається у відверто дебільні ідеї. Наприклад, деякі з них пропонують продавати пиво. Заборону пропонується ввести на територіях, які підпадають під певні критерії, але насправді під заборону потрапляє практично вся територія населених пунктів. До речі, про заборону продажу горілки не йдеться...
Цю владу більше не можна ігнорувати. Її шкідливість для суспільства стає щораз гіршою. Владу слід змінити. Повністю!

2 коментарі:

Levenya сказав...

Змінити - то добре, але мені це видається утопією, а нелюбов до влади у тебе якась дивна: депутати - погані, але вони "депутатики". Майже, як в гімні - воріженьки...

Andriy сказав...

Як на мене слово "депутатики" має зневажливо-презирливий відтінок. Саме тому я ним і скористався ;)