пʼятницю, 27 січня 2012 р.

Про транспортне питання у Львові

Всім відомо про зміну маршрутів транспорту у Львові. Всім також відомий її наслідок, - транспортний колапс.
Розроблялась нова транспортна схема французами (компанія "Луїс Бергер") та львів’янами (Львівська Політехніка). Її вартість - понад півмільйона євро.
По-ідеї все мало бути добре. Що ж пішло не так?
По-перше, я думаю, що французам дали неправильні вхідні дані. А саме, скільки пасажирів перевозили маршрутки раніше. Дані ці, мабуть, брали у перевізників. А перевізники ж постійно плакалися, які вони збиткові. Ну прямо квартири продавали, лиш би львів’ян возити. Тому французам дали в кілька разів занижену кількість пасажирів. А ті на основі цієї кількості розробляли схему. Ось вам і відповідь на питання, чому зараз така тиснява у маршрутках.
По-друге, був практично повний провал з інформуванням львів’ян про нову схему. Якщо не брати до уваги інтернет-ресурсів, то інформування взагалі не було. Саме тому і львів’яни не знали, якими маршрутками їм тепер треба їздити.
За таких обставин не дивує той факт, що Львівелектротранс одержав рекордну виручку.

3 коментарі:

see to learn сказав...

Гарний приклад того, що таке комунізм. Треба показувати всім молодим людям. Комунізм — це не ковбаса, яка падає з неба. Це державний орган (Госплан), який розказує всім людям, що їм треба робити. Допланувалися.

Andriy сказав...

Гарний приклад того, що таке комунізм - це тюрма на Лонцького

see to learn сказав...

дуже далеко від теми