понеділок, 11 червня 2007 р.

Нові атракції на Винниківському озері

Був в суботу на Винниківському озері (яке належить Краківському базару). Вхід цього року подорожчав і становить тепер 4 грн з особи. Також тепер там є і нові атракції:
  • Батут. Є біля "причалу". Зрозуміло, що атракція ця коштує. Часом на ньому одночасно скаче кілька людей. А ще його якогось милого обгородили турнікетами, напевно, щоб хтось собі об них розбив голову.
  • Така стінка по якій можна лізти, ніби ти "альпініст". Стоїть там же. Нарід до неї щось не особливо рветься. Теж небезплатна.
  • Еротика! Тепер на пляжі є еротика. Деякі кобіти засмагають топлес. Раніше я такого не помічав. Може дівчата поїздили по закордонах, побачили там таке і вирішили запровадити в нас щось подібного. Як на мене - це найцікавіша атракція. До того ж вона нічого не коштує. Питання полягає в тому, чи це є прогрес у звичаях, чи черговий прояв моральної деградації нашого суспільства.

3 коментарі:

Анонім сказав...

Dumaju skorishe degradacija chym progress.
Bo vektor cijeji "tendenciji" duge sumnyj i dramatychnyj.

Роман Макарчук сказав...

я теж за деградацію.. набралися вони того певно в німкень - часто бачив в Турції "розкомплексованих" старих бабех, які полюбляли виставляти свої "телеса" на огляд.. видовище не для слабкодухих :)

Andriy сказав...

А як та кобіта на лиці страшненька. Ледве нашкребла грошенят на силікон. То мусить же десь тим довгоочікуваним результатом похизуватись :)