суботу, 16 червня 2007 р.

Аварія біля податкової

Сьогодні зранку прямо біля податкової бува аварія. Особливість цієї була в тому, що одна з машин була ДАІ-шною. Причому саме її водій порушив правила - виїхав на смугу зутрічного руху. Він протаранив другу машину в дверцята водія. Виглядало на те, що постраждалі були - поруч уже стояла швидка.
У цієї історії сумна мораль. Знаючи, якими наші типу правоохоронні органи є насправді, мабуть, винним зроблять дядька, який собі нормально їхав не порушуючи правил, а ДАІ-шника відмажуть.
А потім ДАІ-ші чинуші лицемірно дивуються перед камерами, коли їм показують результати опитувань про ставлення людей до їхньої структури.

2 коментарі:

Роман Макарчук сказав...

ех.. тяжка тема - в мене дядько пару років тому збив вночі вантажівкою мента-стажора.. мент перебігав дорогу - ніс пиво старшим "таваріщам" в "бобіку".. і хоч вина була 100% мента(бо він хоч би по сторонах дивився, особливо якщо вибігаєш перед припакрованою машиною на трасу, а не мнив себе суперменом) - дядько відсидів 3 роки в колонії..

Andriy сказав...

Наша міліція давно вже стала мафією в законі. І змінити це буде надзвичайно складно. Але зараз не помітно, щоб хтось це намагався зробити.