середу, 27 червня 2007 р.

Наша міліція нас береже

За останніх кілька днів обікрали машини двох моїх знайомих. Поцупили в тому числі і документи. Злодійня тішиться. А нормальні люди мають великі менінгіти. Це ж яким моральним виродком треба бути, щоб красти документи? Відрубування злодіям рук, як це колись робили на Сході, виглядає дуже доречним покаранням.
А що ж робить наша доблесна міліція? Може оберігає спокій громадян і ловить злочинців? А дзузьки! Нещодавно в Одесі ця сама міліція знову відзначилася ганебною поведінкою, допомагаючи місцевій владі ставити пам"ятник російській цариці Катерині II. В Одесі дістали місцеві козаки (так, вони таки там є!). Заслуги ж цієї цариці перед українським народом усім відомі і справді варті вшанування пам"ятником - саме вона зруйнувала Запорізьку Січ і закатувала десятки тисяч людей.
Цікаво також, що Кореспондент просто замовчав цей факт. Ганьба...
Але навіщо дивуватись міліції одеській, якщо знову ж таки днями відзначились і львівські захисники порядку. Вибивали зізнання з якогось підлітка. Хлопець має всі шанси піти по слідам Мозоли. Про який позитивний імідж міліції може взагалі йти мова?

4 коментарі:

Анонім сказав...

А в мого братика сьогодні зранку в перевантаженій маршрутці витягнули гаманця з передньої кишені штанів.

Працювали за стандартною схемою - троє досить здорових мужиків впижаються в переповнену маршрутку, оплачцють проїзд, проїжджають 50-100 метрів і виходять. Як правило хтось з пасажирів недораховується якої цінної речі.

Що цікаво - в братовому гаманці було 5 чи 6 грн, студентський і стипендійна картка. Тобто заробили вони майже нуль (2-3 гривні на трьох). А в брата купа мороки - переробляти студентський і карточку (а це коштує кілька десятків гривень) + новий гаманець...

Сумно...

Роман Макарчук сказав...

еге ж - то тільки рідкісні уроди можуть красти документи.. мені коли квартиру грабанули - то я був просто щасливий з того, що документи лишилися.. а то все переробляй, переоформлюй.. стільки гімору.. навіть речей вкрадених не так було шкода, як було б шкода документів :)

Роман Макарчук сказав...
Автор видалив цей коментар.
Роман Макарчук сказав...

а загалом - по темі - міліція відповідає народу.. ще зі школи я мав поняття (і тоді так вчили), що міліціонер - це щось вище, справедливіше, розсудливіше... допоможе, порадить, розбереться і тд.. тепер дивимося в реалі. міліціонери - зазвичай молоді хлопці, які не мали можливостей, а часто і бажання вивчатися на якусь серйознішу професію, отримують маленькі зарплати, кожен день працюють з бидлоттям і найпаскуднішими верствами населення.. якими ж вони тоді можуть бути моральними, справедливими і тд? моє імхо : міліція - лакмусовий папірець суспільства. Яке суспільство - така і міліція. Хоча знаю одного толкового лейтенанта - але все частіше бачу зневіру і безпорадність в його очах...