понеділок, 25 лютого 2008 р.

Садовий здав Євро-2012?

Євро-2012. Скільки надій у Львові покладається на цю подію. А є досить великі шанси, що Євро у нашому місті не буде.
Місту потрібні десятки нових готелів, але для яких наразі навіть землельних ділянок немає. З дорогами та інфраструктурою теж справи зовсім кепські.
Але найцікавіше (і найголовніше) - це стадіон. Він має бути готовим за два роки - до 2010-го. Тим часом будівництво ще не почалось і невідомо, коли почнеться. Темною є і справа з ділянкою під стадіон. Може так виявитися, що міські чиновники пропонують під забудову пляц, який вони (або їхні попередники) раніше уже продали. Справа із забудовником теж не зовсім чиста, як і "конкурс" із визначення цього забудовника. Інвестора взагалі немає. А стадіон - це ж не псяча будка, - його будівництво грошей потребує багатенько.
З точки зору львів"ян може видатися, що все гаразд, і що ось-ось почнеться євро-раш. А тим часом Львів - єдине місто із основного та запасного переліку, де досі нічого не робиться. У Донецьку та Дніпропертовську стадіони уже закінчують, у Києві, Одесі та Харкові (останні два- запасні) будівництво іде повним ходом.
А у Львові справа далі паперів не рушила. Складається враження, що наші місцеві чиновники на чолі з мером просто саботують Євро. Цілком може бути, що Одеса чи Харків за допомогою певної кількості капусти переконали наших чинуш, що Львів може обійтися і без Євро. Містом навіть ходять чутки про обсяги тої капусти: від 50 до 100 мільйонів (капуста європейська). Що ж, це звичайно переконливий доказ.
Може я помиляюсь, і моє рідне місто успішно проведе Євро, принаймні прес-армія Садового нас у цьому запевняє...
Тим часом коли комісія УЄФА хвалила досягнення Одеси, то вона також відзначила наявність проблем у деяких містах...

1 коментар:

Анонім сказав...

Доброго времен суток,

Самая стабильная [url=http://popplers.ru/]партнерка[/url] [b]Popplers.ru[/b] предлагает Вам сотрудничество на выгодных условиях. Мы покупаем ваш ру трафик по выгодным ценам. Владельцам сайтов, вебмагазинов и веб мастерам мы предоставляем выгодные условия, отзывчивую поддержку и проффесиональный подход в непростом бизнесе рунета.
прекрасная возможность надежно заработать, выгодная рефферальная программа, направьте ваш ру трафик в нужное русло, в русло прибыли которое принесет вам [url=http://popplers.ru/]Партнерка[/url] [b]Popplers.ru[/b] . Вывод средств в WebMoney или PayPal, возможность срочных выплат в любой день недели, личный подход к каждому адверту.

Наши тарифы за 1000 уникальных переходов:

DoorWays - 6у.е.
Popunder - 5у.е.
CJ - 5 у.е.
Clickunder - 4 у.е.

Ждем Вас на пути к успеху!

Support: 498994074