пʼятницю, 24 липня 2009 р.

Маршрутки і телята

Львівська влада вирішила вчергове підняти вартість проїзду в маршрутках. Цього разу до 2-х гривень. Як завжди наводяться відверто брєдові аргументи на користь такого здорожчання. Як от "треба зробити і професійні та організаційні послуги для львів’ян і гостей міста". Я так розумію, що те, що віднедавна водії маршруток їздять в сорочках і з краватками (!), якраз і свідчить про професійність і організаційність їхніх послуг для пасажирів.
Але в поведінці місцевих владців нічого дивного немає: вони банально кришують бізнес маршрутчиків або й самі мають у ньому частки. Тому й кровно зацікавлені у збільшенні вартості проїзду. Адже йдеться про їхні кишені.
Цікавою натомість є реакція львів'ян. Ви тільки подивіться на коментарі до оригінальної статті! Їх можна поділити на три групи.
Перші просто плачуться і жаліються на "лиху долю". Жодних ідей по виходу з ситуації у них немає.
Другі чекають, коли "вони нарешті нажеруться". Виявляється ще досі є імбецили, які тупо вірять, що вони в принципі можуть нажертися! Це ж у якому танку треба бути, щоб до людини не досі не дійшло, що вони не нажеруться ніколи. Досі ніхто по своїй волі не відійшов від грошового корита. Багатьох відштовхнули, але сам не відійшов ніхто.
Ну і нарешті треті. Закликають до радикальних дій. Самі ж обмежуються такими закликаннями. Замість того, щоб, наприклад, прийти на відповідні громадські слухання, і ускладнити життя міським посадовцям. Саме там слід висловлювати свою позицію, а не в коментарях до новин на ЗІКу.
Здорожчання проїзду в маршрутках - це лише приклад того, яким тупим, гнилим, байдужим і лінивим є наш нарід. І поки він не зміниться на ньому будуть їздити всі кому не ліньки.

Немає коментарів: