понеділок, 28 вересня 2009 р.

Наші "герої". Костянтин Стогній - телеведучий, інтернет-активіст і... КДБ-іст

Наш "герой" - Костянтин Стогній.
Він починав свій життєвий шлях КДБ-істом. У нормальній країні (як от Польщі чи Естонії) на тому би кар'єра нашого героя і закінчилась.
Але Україна не була би Україною, якби тут не діяв закон фізики. Про речовину, яка спливає.
Отож наш "герой" допрацювався до посади речника МВС. Де він і відзначився на всю країну. Пам'ятаєте, як наш "Беркут" хвацько лупцював вболівальників у Києві? Тоді серед інших дістала і одна 16-річна дівчина. Так от наш "герой" тоді відмазував своїх бійців-молодців і на всю країну розпинався, що міліція все зробила правильно. Хто призабув - ось відео:

До речі, про моральні якості Кості, який виправдовував побиття неповнолітньої, свідчить той факт, що він сам має трьох доньок. Ну просто зразковий татко...
Потім Костю взяли телеведучим. На ICTV. Якщо хтось подумав, що це закид цьому телеканалу, то так воно і є. Чим більше на каналі подібних "героїв", - тим кончєніший канал. Між іншим Костя навіть не потрудився перекласти свій сайтєц державною мовою...
А віднедавна наш "герой" взявся повчати інших зі сторінок Правди. Ще трішки, - і його візьмуть у пронокомісію за заслуги. Він же мораліст, ну нє?

2 коментарі:

Levenya сказав...

Стогній - не єдиний "герой". Таких багато... Можна цілу рубрику писати "Герої" нашої країни".

Andriy сказав...

Звичайно, Стогній не єдиний. Не даремно ж заголовок посту починається словами Наші "герої" ;)