середу, 11 липня 2007 р.

Цензура у Львові

Якщо хтось досі не помітив, то у Львові на повну котушку працює цензура. Так, так, цензура. І не останню участь у цьому бере наш міський голова, Садовий.
Наш мер контролює кілька ЗМІ (ТРК Люкс, газета Поступ і, віднедавна, газета Ратуша). Чи хтось колись чув якийсь негатив про Садового на "Люксах"? А між іншим, на Кореспонденті негатив про Ахметова друкують, хоч він і є власником.
Ситуація виглядає таким чином, що журналісти підконтрольних меру видань просто не ходять на пресконференції і інші події, де завідома буде негативна інформація про Садового.
Всі львів"яни помітили, що нашому меру створюється позитивний імідж. Особливо, якщо порівняти з Буняком. І це не дивно. Адже у "поганого" Буняка був тільки прес-секретар. А у Садового є ціла прес-служба. Де працює порядка 10 чоловік. Які ж такі добрі для міста вчинки робить мер, щоб потрібно було аж 10 людей для інформування громадськості про його діяння?
Ким був Садовий раніше, можна почитати тут, тут і тут (багато львів"ян навіть повинні ці події пам"ятати). При бажанні за допомогою того ж Гугла можна ще багато чого знайти.

Немає коментарів: