вівторок, 8 квітня 2008 р.

Про що мовчить Водоканал

Наше відоме комунальне підприємство, яке займається водопостачанням та водовідведенням, останнім часом почало активно боротися із своїми боржниками. Справа це правильна. Адже зрозуміло, що за надані послуги треба платити. Для боротьби з боржниками Львівводоканал залучає полтавських фахівців, які відключають неплатникам каналізацію. Захід звичайно дієвий, адже без каналізації...
На днях Водоканал оголосив, що планує таким способом "покращити життя вже сьогодні" чотирьом тисячам львів"ян. Тим, які заборгували від 300 і до 10000 гривень.
Але найцікавіший момент такої "акції" в засобах масової інформації вперто замовчується. Мивчать наші лицарі пера і мікрофона про те, хто є найбільшими боржниками, і як з ними "бореться" Водоканал. А найбільшими неплатниками є наші чиновники. Міські та обласні. Вони зазвичай взагалі не платять за комунальні послуги. Це саме в них борги мали би сягати кількох тисяч (а може й десятків тисяч) гривень. Але чи хтось чув про те, щоб якомусь депутитику відімкнули каналізацію? Не чув. Бо не відімкнули жодному. Наш Водоканал (як і інші подібні канторки) таким хлопцям борги просто списує. А з простих львів"ян вичавлює, будь-якими засобами.

2 коментарі:

Анонім сказав...

Боротьба з населенням - дуже болючє питання. Але є дійсно жорстокі підпрємства. Наш
Комсомольський Водоканал
не приймає жорстоких заходів, бо розуміє, що від цього кращє не буде.

Andriy сказав...

У тому власне і полягає проблема, що Львівводоканал бореться з населенням. А не з усіма боржниками. Місцеве чиновництво наш водоканал до населення не зараховує. Тому і з боржниками, якими аж рясніють лави цього чиновництва, водоканал не бореться.