неділю, 15 лютого 2009 р.

Нашим бездарно-продажним медикам ніяк не йметься

Бардак в країні набуває щораз то загрозливіших масштабів.
Не так давно дурнувато-незаконна вакцинація проти кору та краснухи забрала життя Антона Тищенко. Наше міністерство охорони здоров'я досі по-дебільному не втомлюється повторювати, що смерть цього хлопця з вакцинацією не пов'язана. При чому щоразу замовчують незаконність тієї вакцинації.
І ось наші горе-лікарі знову розказують ту ж саму казочку, про хороше вакцинування і про чудові комбіновані вакцини. Казочку, тому що практично єдиною перевагою комбінованої вакцини над моновакцинами є її дешевизна. А от недоліків комбінована вакцина має цілий вагон.
Про те, чим небезпечна індійська комбінована вакцина проти кору та краснухи, в неті вже написано багато. Як і про вакцинацію в збоченому українстькому варіанті. Дуже цікава стання на цю тему є на Інфопорні.
Злочинна діяльність медичного керівництва наштовхує на думку про серйозні хабарі отримані цим керівництвом. До того ж цим негідникам байдуже до того, що своїми діями вони можуть загробити здоров'я мільйонів українців та відправити на тамтой свій тисячі з них.
Особиста моя думка - вакцинація потрібна лише при загрозі епідемії смертальної хвороби, яка може привести до значних смертей. Наприклад, чуми. Всі інші вакцини приносять лише користь фармацевтичним компаніям. І шкоду вакцинованим людям.

P. S. Нашому міністру охорони здоров'я Князевичу, дуже пощастило жити в Україні. А не, скажімо, у Китаї. Бо в Китаї його би вже давно ростріляли.

Немає коментарів: