пʼятницю, 30 жовтня 2009 р.

Свинячий маразм

В Америці вже давно шириться маразм щодо "свинячого" грипу. Але наша Україна за розмірами шизи, яка її успішно охопила, таки перегнала Америку. Ура, товариші!
Отож серед моїх співвітчизників виявилося немало безмозких істот, які бігають містом у намордниках. Дехто як намордник використовують марлеві пов'язки, інші - шалики, ще інші - коміри гольфів.
Також активно мусоляться чутки про посипання міст хімією з літаків. Отут ідуться про Червоноград, але аналогічна дурня гуляє і про Львів, Тернопіль та інші міста.
Доходить до відвертого дебілізму, наприклад, коли ДАІшники штрафують водіїв без марлевих пов'язок...
Тим часом ЗМІ постійно шугають людей великою кількістю смертей. Що цікаво - цифри дуже різні.
Одним словом істерія нагнітається колосальна. А дурні люди ведуться. Ведуться як... лохи, яких банально розводять на бабло. Саме так, мета цієї істерії - нажива. То хто ж ці остапи бендери сучасності? Уряд та фармацевти. Фармацевти зароблять колосальні прибутки, продаючи втридорога різний непотріб на зразок масок, вакцин, та антибіотиків. А уряд під вивіскою боротьби з епідемією витрачатиме направо і наліво величезні кошти з дірявого бюджету. Буде щось на зразок останньої повіні - гроші витрачено шалені, а користі - мізер. Зате купа збагачених чиновників. Дерибан буде справді колосальний, називаються суми від 500 мільйонів до 3 мільярдів гривень. Плюс Європа пропонує ще 500 мільйонів євро. Кредитом. Тож спритні ділки наживуться на людській дурості. Вчергове.
Нескладно здогадатися, що поширюють істерію ті, хто на ній наживеться.

Якщо ви дочитали досі, і вам ще не набридло, пояснюю, чому носіння намордників - це дурня, а посипання міст "хімією" з літаків - маячня.

Спершу - про намордники. Нормальна людина розуміє сама, це те, що фільтр (в т.ч. ватно-марлева пов'язка) є ефективним проти частинок, розміри яких співрозмірні з отворами у фільтрі. Це означає, що жодна пов'язка чи шалик не зупинить істотну кількість вірусів, які перебувають у повітрі. Пов'язка ефективна проти тих вірусів, які є у краплинках рідини. Отож, якщо ви перебуваєте в закритому приміщенні, де хтось пчихає-смаркає, то пов'язка буде корисною. Якщо ж ви гуляєте з нею на вулиці - то вона не більше, ніж прикраса. Пов'язки також слід носити хворим людям, щоб не заражати інших під час чхання-кашляння. Критичною є регулярна зміна пов'язок через 2-4 години, адже тепле вологе середовище - ідеальне місце для розмноження вірусів. Отже, якщо ви зранку їхали у маршрутці затуливши ніс шаликом, то повертаючить у такому ж стані додому ви щасливо вдихаєте цілу купу бацил, які успішно там розмножились протягом дня.
Ну і зрештою - про "хімію" з літаків. Людям, які вірять цій маячні варто подумати про деякі речі. Наприклад, що це за така "хімія", яка здатна знищити невідомий збудник у повітрі цілого міста? Скільки її потрібно навіть для райцентру? Звідки влада може її взяти за такий короткий проміжок часу? З яких таких літаків буде проводитись це розпилення? Де взяти стільки літаків? І стільки пілотів? Зрештою, досі ніхто не бачив жодного літака. Принаймні над Львовом.
Люди, не ведіться на розвод і не піддавайтеся паніці! Думайте власною головою. Якщо чогось не знаєте - не дивіться дурний зомбіящик, а читайте в інтернеті!

P.S. Вечором був свідком кумедної ситуації. Хлопчина з марлевою пов'язкою зайшов у маршрутку. У маршрутці він пов'язку зняв. Надів знову, коли виходив на вулицю...

P.P.S. До речі, в Росії, Білорусії та Польщі немає жодного натяку на істерію, яка розгортається в Україні. Так що, нарід, вам просто задурюють голову.

3 коментарі:

Прометей сказав...

Отут ще є багато інформації про всю цю свинячу аферу і вакцинний геноцид:
http://zarubezhom.com/Vakcine.htm

tivasyk сказав...

правильний допис, дякую. в тему: позавчора написав про віртуальну епідемію на хвилях істерії.

Sakira сказав...

wow this is amezing website try more apkxe currency - conversor e dinheiro transferências